Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان مسابقه تلویزیونی «زوجینو» با اشاره به این که هدف این برنامه تحکیم نظام خانواده است، دلیل انتخاب «باربُد بابایی» برای اجرای آن را بی حاشیه‌بودن و شناخت خوب او از فضای خانواده و زندگی زوج‌های جوان دانست.

محمد پورصباغیان، در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، هدف از  پخش مسابقه بزرگ «زوجینو» را تحکیم نظام خانواده برشمرد و گفت: موضوع اصلی برنامه زوجینو پرداختن به تحکیم خانواده است و ما در قالب یک رقابت دوستانه، زوج‌ها را با مسائل  و مشکلات زندگی آشنا می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مباحثی همچون شناخت، صبر، گذشت، سازش، تعامل بین زوجین و در لایه سوم، شناخت اخلاق طرفین با فضای شیرین و دوستانه از جمله این موارد است.

کارگردان مسابقه تلویزیونی «زوجینو» اظهار کرد: تمام تلاش من، تهیه‌کننده و عوامل برنامه این است که فضای زوجینو صرفاً رقابتی نباشد. ما می‌خواهیم بین زوج‌های شرکت‌کننده صفا و صمیمیت ایجاد شود تا در کنار فضای مسابقه‌ای، نوعی آموزش هم به آن‌ها ارئه شود. ان شاالله از مسیر رسانه ملی، الگویی سازنده در جهت تحکیم نظام خانواده ایرانی‌اسلامی ارائه کنیم.

پورصباغیان، طراحی‌ آیتم‌ها را نشان از محتوای سازنده در جهت تحکیم نظام خانواده دانست و اظهار داشت: شاید طراحی آیتم‌ها در نگاه اول فضایی سرگرم‌کننده به نظر بیاید، اما در پس هر آیتم فکر و محتوایی نهفته است که با کمک شمار زیادی از متخصصان حوزه خانواده طراحی شده است.

وی به انتخاب باربُد بابایی برای اجرای این مسابقه اشاره کرد و گفت: اولین شاخصه باربُد بابایی این است که خود صاحب زندگی سالم و بی‌حاشیه و دارای دو فرزند است و بسیار خوب فضای زوج‌ها را می‌شناسد. از سوی دیگر، کارنامه کاری موفق وی در رسانه ملی و همچنین پویا بودن و قدرت بداهه‌گویی که داری باعث شد تا دست به این انتخاب بزنیم.

محمد پورصباغیان تصریح کرد:یکی از بخش‌های دیدنی این مسابقه تلویزیونی، راه‌اندازی کسب و کار است که جوایز بسیار نفیسی برای کمک هزینه راه‌اندازی کسب و کار هم برای برگزیدگان آن در نظر گرفته شده است.

وی در پایان به رعایت اصول بهداشتی در حین اجرای برنامه اشاره کرد و افزود: محل ضبط برنامه دارای 220صندلی است که ما برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی، در هر قسمت میزبان 100 تماشاگر خواهیم بود. اما حضور یا عدم حضور تماشاگران به تصمیم شبکه و همچنین ستاد ملی مقابله با کرونا بستگی دارد.

لازم به یادآوری است مسابقه تلویزیونی «زوجینو» شنبه تا چهارشنبه از ساعت 22:30 روی آنتن شبکه ۳ سیما می‌رود.

انتهای پیام/4104/

منبع: آنا

کلیدواژه: شبکه سه سیما باربد بابایی برنامه زوجینو تحکیم نظام خانواده مسابقه تلویزیونی زوج ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۵۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت

آفتاب‌‌نیوز :

علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سمپوزیوم بررسی چالش‌های فرهنگی و اجرایی برنامه پزشکی خانواده، گفت: در طرح ملی پزشک خانواده، اقناع همکاران، مردم و فرهنگ عمومی پیش نیاز موفقیت اجرای آن خواهد بود. از طرفی مداخلات بزرگ در عرصه سلامت باید با متانت و دور از شتابزدگی انجام شوند.

وی، به هنگام سازی ماژول‌های مورد نیاز حوزه سلامت را برای اجرای این طرح ملی ضروری دانست و اظهار کرد: سالمندی جامعه ایرانی یکی از مهمترین مسائلی است که باید در قالب طرح ملی پزشک خانواده مد نظر قرار گیرد. طبق تعریف اگر هفت درصد جامعه‌ای بالای ۶۵ سال سن داشته باشند، آن جامعه را سالمند می‌نامند.

زالی افزود: سالمندی دوران سخت و پررنجی است که می‌توان با ترویج فرهنگ سلامت سالمندی و اقدام برای پیشگیری از ابتلاء به بیماری‌ها در نوجوانی همچون داشتن تغذیه سالم و ورزش، دوران سالمندی آسوده‌تری داشت.

وی ادامه داد: سالمندی و سالخوردگی شرایط متفاوتی را به افراد تحمیل می‌کند؛ بنابراین برنامه ریزی اجرای طرح ملی پزشک خانواده باید عمیق‌تر، دقیق‌تر و جامع‌تر، در قالب بسته خدماتی متفاوت‌تر از قبل با ساختار بومی ایرانی انجام شود.

زالی به تغییر در میزان شیوع سندرم متابولیک نیز به عنوان دیگر عامل مهم در نظام سلامت اشاره کرد و گفت: افزایش یا کاهش ریسک فاکتور‌هایی نظیر فشارخون، دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی به سبک زندگی افراد وابسته است و تغییر در آن بسیار زمان بر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ۱۸ درصد از جمعیت تهران به فشارخون مبتلا هستند، از طرفی مصرف نمک در ایران ۳ تا ۷ برابر و مصرف شکر ۴.۵ برابر سرانه مصرف جهانی است. شناسایی، تغییر در ریسک فاکتورها، توجه به تغذیه و سبک زندگی از اهمیت بالایی برای کنترل شیوع سندرم متابولیک محسوب می‌شود.

زالی در ادامه به تأثیر تغییرات آب و هوا و وجود پدیده‌های بیولوژیک نظیر آلاینده‌ها بر سلامت مردم نیز اشاره کرد و گفت: مطالعات نشان می‌دهند گرما موجب افزایش میزان افسردگی و خشونت در افراد جامعه به ویژه زنان می‌شود.

وی تصریح کرد: احتمال شیوع بیماری‌های نوپدید عفونی نظیر کرونا از دیگر عواملی است که نظام سلامت را دچار بحران می‌کند. یکی از مهمترین عوامل در شیوع بیماری‌های ویروسی نزدیک شدن بیشتر بشر به زیستگاه حیوانات و گسترش طبیعت گردی است.

بر اهمیت توجه به تجارب تلخ گذشته در اجرای طرح پزشک خانواده تاکید کرد و گفت: در دوره قبل اجرای این طرح، دو استان اقدام به تجربه‌نگاری کردند، تحلیل و ارزیابی آن تجارب در عملکرد این دوره بسیار مؤثر خواهد بود؛ نگاه عمیق و واکاوانه، مطالعه مقالات و مستندات، ایجاد نظام ارزیابی مبتنی بر شواهد و آسیب شناسی در ادامه مسیر، به اجرای موفق طرح پزشک خانواده کمک می‌کند.

 زالی همچنین مطالعه عمیق در خصوص ساختار سلامت در کشور، توان نظام مراقبت‌های بهداشتی اولیه (PHC)، کمبود نیروی انسانی، بهسازی و نوسازی زیرساخت‌های فرسوده و تأمین فضای فیزیکی مورد نیاز را از اقدامات لازم برای آغاز اجرای طرح اعلام کرد و گفت: تأمین اعتبارات و بودجه مکفی نیز برای اجرای آن باید انجام شود.

وی با بیان مسائل موجود در حوزه بهداشت، افزود: طرح پزشکی خانواده، طرحی ملی است و باید با همکاری تمامی ارگان‌ها اجرایی شود تا به ثمر نشیند.

زالی از اجرای فاز اول این طرح در سه شهرستان فیروزکوه، اسلامشهر و شهر قدس در استان تهران خبر داد و گفت: پیش بینی می‌شود در فاز اول اجرا بالغ بر ۱۱ میلیون نفر تحت پوشش طرح قرار گیرند که با توجه به فعالیت ۲ هزار و ۷۲۰ مراقب سلامت و ۲ هزار و ۳۳۰ پزشک، با کمبود نیروی انسانی مواجه خواهیم شد.

وی در پایان بر لزوم مراقبت از نظام PHC، هماهنگی با تغییرات داینامیک سلامت محور، تعریف بسته خدمتی متفاوت نسبت به قبل، تأمین اعتبارات و همکاری تمام ارگان‌ها در سطوح ملی تاکید کرد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • تحکیم بنیان خانواده مؤثرترین مؤلفه در پیشرفت جامعه
  • پرسپولیس جای خالی گوهری را احساس کرد!(عکس)
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • برنامه‌های شهرداری تهران برای کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان
  • رئیس سازمان نظام روانشناسی: انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها نتیجه خوبی نداشت
  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود